tiistai 27. toukokuuta 2008

Vintage Bride


Minulla oli jälleen ilo ja kunnia tehdä koru morsiamelle. Tällä kertaa tyyli ja toiveet olivat hieman erilaiset kuin aikaisemmin, mikä oli aivan mahtavan mukavaa. Pukua en ole vielä nähnyt, sillä se on vasta ompelijalla, mutta yhteistyössä morsiamen kanssa toteutimme tällaisen korun. Puvun yläosaan on tulossa norsunluunsävyistä kangasta, jossa on roosan häivähdys joukossa. Yläosa on yksinkertainen, ja morsian halusi siihen pitkät helmet koristamaan sitä. Selkäosassa puvussa on koristenapitus ja se jää aika avoimeksi. Puvun alaosa on myös norsunluunsävyistä kristallisatiinia, eri sävyä kuitenkin kuin yläosa. Helmaan tulee rypytyksiä nostoilla. Kuulostaa aivan ihanalle, ja en malta odottaa, miltä puku näyttää valmiina. Toivottavasti elokuussa saamme kuvan ihailtavaksemme. :)

Morsian siis toivoi saavansa pitkän helminauhan, jonka sitnne voi laittaa kaulaan 2-3 kertaa. Pituutta nauhalle tuli n 150 cm. Materiaaleiksi morisan halusi Swarovskin kristallilasihelmet ja kerrankin minä sain tilata niitä kunnolla ja hyvästä syystä! Sävyiksi valikoituivat Kermaruusu, Vaalea Kermaruusu, Tumma kulta ja Puuteriruusu.

Korussa on lukon yhteydessä toinen lukko, jolla morsian voi halutessaa kiinnittää toisen kiepin niin, ettei päivän menoissa lyhyempi nauha lyhene ja ala kuristamaan.

Lisäksi settiin toivottiin myös yksinkertaista rannekorua.

Korun nimeksi tuli alitajuisesti Vintage Bride, vaikkei siinä varsinaisesti mitään vintagea taida ollakaan. Väritys ja pitkä helminauha vaan saivat minut Vintage-tuulelle. Olkoon sitten, niin kun itse nimensä valitsi.

Vintage Bride

Jos kuvia haluaa katsella isompina, ne löytyvä kuvaämpäristä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Runsaan roskapostituksen takia jouduin ottamaan sanavahvistuksen käyttöön.

Kiitos jos jaksat kommentoida, se ilahduttaa aina.