keskiviikko 4. helmikuuta 2009

Korviksia


En muistanutkaan tätä elämänvaihetta vauvaperheissä. Kun kuopus tekee hampaita, konttaa ja nousee pinniksessä seisomaan öisin, jää yöunet vähiin. Päivisin, kun käännät sekunniksi selkäsi, joku on kontannut nuolemaan vessanpyttyä (isommat jättäneet oven raolleen), imeskelemässä kengänpohjia, tai seisoo huterilla jaloillaan siten, että sekunnin päästä kolahtaa ja kovaa takan kylkeen. :s Tai sitten "nukkuu" vaunuissa päiväunia, ja vaunuja hyrskytetään noin minuutin välein, kun ikenet kutisee, tai mopo ajaa ohi tai joku naapuri aivastaa omassa olohuoneessaan! taitaitai. ;) Ja ennen päiväunia nukuttiin niin sikeästi... Niin ja muistinko mainita, että sisällä päiväunia ei nukuta ollenkaan? Mutta aikansa kutakin. Kivaahan tää on, mutta ei mulla korut kamalasti edisty.


Muutamat korvikset edelliseen kaulakoruun on syntynyt kuitenkin.


DiscoballsKaiverrettuLehdykäisetSitten nämä joista tulee 70-luvun Marimekko mieleen.Ja parit muut, joista kuvat olivat julkaisukelvottomia. Mutta kun jouksee kuvauksen välissä pihalla pari-kolme-viisi kertaa, niin vaatimukset pysyy realistisena.


Ylimääräiset korvikset löytyvät kaupasta. Joskus... Ehkä... Jos ehdin...


Haasteitakin olen saanut. Kiitos niistä. kuvahaasteessa mulle tuli Vivianin päiväkirjasta kuva, joten en viitsi sitä alkaa selittelemään.


Nooralle kiitokset halista. :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Runsaan roskapostituksen takia jouduin ottamaan sanavahvistuksen käyttöön.

Kiitos jos jaksat kommentoida, se ilahduttaa aina.