lauantai 5. maaliskuuta 2011

Hei, se bloggaa taas!

Ihan sama, olkoon syynä innostuksen palaaminen tai se, että sydänsairauskurssi on haastavan rytmihäiriöosuuden jälkeen tauolla, niin tämän korun tekeminen tuntui hirmuisen kivalta. Vaikka siinä on vaan kierteisiä linkkejä... Tai, jos tarkkoja ollaan, niin itse juotettua hopeaketjua ja hopeasaveakin on mukana, mutta ne on tehty jo aikaisemmin, joten niitähän ei lasketa. Mutta siis kevään värejä, jihaa!


  


Lehtiruode

Hopeasavi, makeanvedenhelmet ja sterlinghopea.

Innostus... Se sai minut ajattelemaan helmitilauksiakin ekan kerran tälle vuodelle. :o (kerran olen tälle vuodelle tilannut vähän hopeaa, kun oli pakko ja kerran parinkympin koesatsin helmiä kaupasta, jota en suosittele kenellekään).

16 kommenttia:

 1. Kaunista, kerrassaan kaunista! missäs välissä sinä tuollaisen lehtijutun teit vai oliko se jo aiemmalta kurssilta? Ihana!

  VastaaPoista
 2. Kyllä se tältä kurssilta oli. Siinä viimeisten minuuttien aikana viimeisen saven toiseksi viimeisestä palasta tuli tehtyä tuollainenkin.

  Kiitos naiset ihanaiset.

  VastaaPoista
 3. Katri, korusi on tosi, kaunis ja hei, kaikki kyllä lasketaan! Olen joskus innoissani ostanut kolikko mv-helmiä mutta ne on ihan hiton huono laatuisia... ehkä ne johonkin arkikoruun pitäisi kuitenkin laittaa. Auta mua, onko sulla hopeasaven lisäksi kokemusta pronssi-savesta, voinko sen polttaa normi toholla?

  VastaaPoista
 4. Oi Katri! Ihanan persoonallinen riipus!

  :-) Nuo kolikot on niin tutun värisiä, olenko oikeassa? Minulla ovat nerikeissä, mutta toisaalta myös värinsä puolesta hiukan vaikeita, en ole osannut käyttää noin kauniisti.

  VastaaPoista
 5. Kiitos Pioni ja Mags. Kyllä nuo kolikot on juurikin niitä... Montakohan vuotta niitäkin on hillottu? :D Tähän niitä tunki ihan väkisellä ja ihan hyvin sopivat. Mutta vielä niitä jäi... ;) Kolikoissa on kyllä monesti se laatu ongelmana, vaikka nauhalla olisikin hintaa, mutta toisaalta niissä on sellaisia ihania persoonia.

  En ole koskaan tehnyt mitään pronssisavesta, joten en kyllä osaa nyt auttaa. Auttaisiko tämä ketju mitään? http://foorumi.helmetti.fi/viewtopic.php?f=7&t=9176 Ilmeisen hankalaa se on... Minä harkitisin jo muutaman minutin oman uunin ostamista, mutta tulin järkiini... ainakin vielä.

  VastaaPoista
 6. Komistus! Tykkään! :)

  VastaaPoista
 7. Oooo, tykkään! Musta tuo riipus on tosi kiva kun on neliskulmainen. Oikein kaunis kokonaisuus Katri. :) Kiva kun taas alkaa sulla koruja syntyä!

  VastaaPoista
 8. MIELETÖN .Voi Katri oot kyllä aikamoinen taituri. Kokonaisuudessa ihan Kääääääääk! :D

  VastaaPoista
 9. Olisin rouvvalle tillannu uuniin mutta tosiaan rupes epäröimään! :D Ei olis pitäny edes kysyä ;)

  VastaaPoista
 10. Hieno riipus ja ihania värejä! Olen itsekin vähän katsellut tuollaisia kolikoita sillä silmällä jossain kaupassa, mutten vielä raaskinut tilata. Aivan ihania.

  VastaaPoista
 11. Oi miten hieno riipus ja kokonaisuus muutenkin!

  VastaaPoista
 12. Katri, kiitos pronssisaven työstä juttuja koskevasta sivusta. Vaikuttaa tosiaan aika vaikealta se toholla polttaminen. Onneksi se on vain parin kympin kuolema, jos savi jää käyttämättä.

  VastaaPoista
 13. Kiitos Piisku, Inkku, Niina, Sole, PaulaL ja Pioni.

  Kannattaa Pioni kysellä, jos jollain lähellä olisi uuni. Varmaan pientä korvausta vastaan saisit työsi poltettua. Onneksi pronssisavi ei ole niin kallista, että siinä katastrofi tulisi, jos polttaminen ei onnistuisikaan.

  Nii-i. Uunille ei vielä niin kamalan paljon käyttöä ole, että sellaisen raaskisin laittaa. Onneksi on muita sijoituskohteita Ukkoseni. ;)

  VastaaPoista
 14. On kyllä kaunis, vanhahtava mutta moderni <3

  VastaaPoista
 15. Hienon erilainen ja oikein hyvä värimaailma :)

  VastaaPoista

Runsaan roskapostituksen takia jouduin ottamaan sanavahvistuksen käyttöön.

Kiitos jos jaksat kommentoida, se ilahduttaa aina.