keskiviikko 10. syyskuuta 2014

x, & ja lehti, eli pinottavia juttuja

Pinottavat, kasattavat tai miten nyt vaan yhdisteltävät jutut on kivoja, niin rannekoruissa kuin sormuksissakin.  Viikonlopun sormussessiossa syntyi edellisen postauksen kivisormus ja sivutuotteena sitten muutama pinottavakin juttu, jonne sai näpsäkkäästi piiloon jämähopeita. Joita siis syntyi aika paljon ruusukvartsisormuksen tekemisestä, jostapa ei sitten tuleville sukupolville paljon tarinaa riitäkään kerrottavaksi. Kaikki meni pieleen, ja moneen kertaan. Okei, no runko toimii, mutta  kiven kanssa sitten taisteltiin ja tuhlattiin materiaalia. Mutta se onkin toinen tarina. Hypätään samantien iloisempiin asioihin, eli niihin pinottaviin.

Pinottavia pikkusormuksia voi yhdistää vaikka kivisormuksen kanssa:


Tai sitten keskenään vaikka niin monta kuin nivelten väliin mahtuu.


Tässä kuvassa näkyy vielä se epäonninen ruusukvartsikin, joka palautti tehokkaasti koruntekijän maanpinnalle. Purkuun menee.&-sormuksia on kaksi. Koossa 16,25 ja 18.


Lehti-sormus on 18,5 kokoa.


x-sormus on kokoa 18,25

Nämä kaikki ovat menossa myyntiin.

Viimeiseksi vielä sitten erityyppinen sormus, jonka tyttö 9-vuotta heti hillosi omaan korurasiaansa. Sain Nitalta joulukalenterivaihdossa tuollaisen sormuspohjan. Nyt ehdin kasaamaan sormuksen. Perhosella tottakai.Kokeilin pinota tämänkin kanssa. Toimi mukavasti sekin.

Moukkaus!

Nyt sinulla on tilaisuus seurata blogia ja muutenkin dKE:n koruja myös Facebookissa. Tykkää sivusta: https://www.facebook.com/dkekorut

8 kommenttia:

 1. Uijui. Pinot on kivoja. Mäkin tein pinon, mutta kivet unohtui. Hups.

  VastaaPoista
 2. Mielenkiintoisia noi pinottavat :)!

  VastaaPoista
 3. Todella ihanaiset pinottavat! <3 <3 <3

  VastaaPoista
 4. Pinottavat suloisen ihania, ja tuo mustalla kivellä, upea, ja perhossormus niin suloinen :) Mun on pitänyt tehdä noita pinottavia moneen kertaan, mutten saa mitään aikaiseksi :)

  VastaaPoista
 5. Kiitos. Pinottavat on kivoja, kun saa laittaa monta korua kerralla. Valinnanvaikeus helpottaa. Perhossormus on ollut ahkerassa käytössä. ELi taisi olla mieluinen.

  VastaaPoista

Runsaan roskapostituksen takia jouduin ottamaan sanavahvistuksen käyttöön.

Kiitos jos jaksat kommentoida, se ilahduttaa aina.