tiistai 3. maaliskuuta 2009

Pienen tauon jälkeen Tildaa


Pakollinen tietokonetauko on takanapäin. Vanha kone hyytyi, uutta odoteltiin viikko, mies kasasi sen ja nyt alkaa olla ohjelmat ja tiedot kaivettu vanhalta koneelta uudelle. Uusi ISO monitori paljasti karmeuksia kuvistani. ;) Järkytyin ja yllätyin. Uusi näppäimistö aiheuttaa vielä normaaliakin enemmän näppisvirheitä. Uusi kuvankäsittelyohjelma aiheuttaa harmaita hiuksia jne. Kaikkeen tottuu ja vanhaan ei voi jäädä ikuisiksi ajoiksi jumiin. Uskoisin, että uudistukset ovat samalla parannuksia.


Tietokonetauon aikana helmet pysyivät kaapeissaan. Vasta sunnuntaina ne alkoivat kuiskuttelemaan ja pari korua syntyi, mutta helmet loppuivat viittä vaille kesken. :( Niistä sitten myöhemmin lisää. Tauon suurimpiin saavutuksiin kuului jouluenkeli.  Se, mikä piti olla valmis jouluksi. Se minkä pakkaus avattiin helmikuun lopussa ensimmäisen kerran.


Virkistävää vaihtelua. Mukavaa puuhaa. Vaikka kyseessä onkin Tildan jouluenkeli, tyttö (melkeen 4vee) halusi sen välttämättä heti omaan huoneeseensa.Tällä viikolla vietämme koko perheen voimin hiihtolomaa, joten uusia kotkotuksia tuskin kamalasti tulee.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Runsaan roskapostituksen takia jouduin ottamaan sanavahvistuksen käyttöön.

Kiitos jos jaksat kommentoida, se ilahduttaa aina.