keskiviikko 17. kesäkuuta 2009

Ei seinäruusuille!


Taannoinen Titanic-kaulakorun ja korvakorujen omistaja kaipasi uusia korviksia. Tehtävänanto kuului näin: Isot 6-7 senttiä halkaisijaltaan olevat hopeset korvarenkaat, siitä runsaasti roikkuvia vuorikristalleja ja koristuksia Titanicin hengessä, Kyllä sä osaat.


Enpä meinannut osata. Ensin teknisiä ongelmia... Korvarenkaiden juottaminen sujui, mutta lievä löysyys vaivasi renkaita. Apu löytyi Helmetistä ja kanssahelmeilijältä. Tästä rohkaistuneena otin homman kertaalleen uusiksi ja vielä toisen renkaan yhdesti ja kappas, minulla oli kaksi tukevaa korvarengasta. Ei nyt niin kauniita kuin olisin toivonut, mutta aivan kelvollisia. Seuraavaksi ongelmaksi meinasi muodostua se, että kun itse käyttää pieniä korvakoruja, niin ei osaa tehdä isoja ja runsaita. Rohkeasti laitoin materiaalia ja pelkäsin, että sitä on jo liikaakin. Mutta ei, kuulemma just hyvät.


Renkaiden halkaisija on 6,5 senttiä ja roikkuvine härpäkkeineen korut ovat noin 9 senttiä pitkät. Ja aika painavatkin. Nämä menee sen verran rohkealle ja näyttävälle naiselle, että varmasti ovat ihan oikeanlaiset hänelle.
Näiden kuvien myötä toivottelen kaikille hauskaa, mutta turvallista juhannusta! Palataan taas ensi viikolla linjoille.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Runsaan roskapostituksen takia jouduin ottamaan sanavahvistuksen käyttöön.

Kiitos jos jaksat kommentoida, se ilahduttaa aina.