lauantai 27. kesäkuuta 2009

Siestan aikaan


Ulkona on tukahduttavan kuuma, joten hetkinen koneen äärellä tehnee terää.


Ensimmäinen on hävytöntä apinointia. Näin hienon rannekorun Swarovski-liikkeen ikkunassa, mutta koska hintaa oli minulle liikaa, päästin tehdä oman version aiheesta. En itseasiassa muista millainen se alkuperäinen oli, hienolta ja kimaltavalta se näytti. Nyt melkeen kuukautta myöhemmin koru on valmis.


Tabac oli minulle uusi väri Swaroissa ja tämä muotokin on kiva. Pitäiskö taas alkaa tykkäilemään enemmän Swaroista? Välissä olevat hopearenkaat on omaa tuotantoa. Lukko puolestaan ostoinen ja komea.


Peikkometsän juhlavalotEn tiedä, esittelisikö tätä toista ollenkaan. On sen verran kamala. Ensimmäinen sormukseni, joka on tehty ilman asianmukaisia välineitä ja siksipä se on hieman persoonallinen ja taiteellinen, jos nätisti sanotaan. Monesti kysytään epäonnistunko koskaan, ja vastaus on todellakin! Roskaa syntyy, varsinkin harjoitteluvaiheessa. Osa koruista jää kesken, vuodeksikin, osa ei valmistu koskaan. Juotokset menivät tässä sormuksessa hyvin, mutta sormuksen tasaiseksi ympyräksi saaminen ilman oikeita työvälineitä onkin sitten se haasteellisempi homma. Ehkä ensi kerralla paremmin.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Runsaan roskapostituksen takia jouduin ottamaan sanavahvistuksen käyttöön.

Kiitos jos jaksat kommentoida, se ilahduttaa aina.