keskiviikko 24. kesäkuuta 2009

Oma sammakkoprinssini?


Jokaisella prinsessalla on oma prinssinsä. Toisinaan prinsessat joutuvat pussailemaan sammakoita, löytääkseen oman prinssinsä. Mutta jos näin söpön sammakon löytää, kaivanneeko enää prinssiä?


Prinsessa-asiantuntijani (neljävee) oli sitä mieltä, että tämä on sellainen koru, jota prinsessat voivat käyttää, olisi kuulemma kelvannut hänellekin, mutta koska koruja on jo "aika monta" tällä kerralla menee myytäviin. Minäkin pidän tästä lasten korusta, kivat värit, tyttömäinen ja pirteä. Tosin, tänään kävi tuttava kylässä, joka olisi halunnut korun, mutta kun oli aiukiselle liian lyhyt. :D


Sammakkoprinssi
Sammakko tulee korussa sivulle. Sammakon edessä on kaksi lehteä, ne ei kovin hyvin kuvasta erotu.


Tälläiset pirtsakkaat pallo-korvikset (ja rannekoru- ja kaulakoru) menivät kälylle. Kaksi helmeä jäi jäljelle, joista sitten syntyivät vielä yhdet Pallot.


Pallot 


Ai juu...


Nämä korut aloittavat kampanjan: älä hilloa helmiäsi, vaan tee niistä jotain!


Tyttöjen kanssa tuolla (Facebookissa) puhuimme, että yritämme tehdä korun päivässä kuukauden ajan.  Joka päivä en lupaa postata, siihen ei aika riitä, mutta vähintään 7 korua näette viikon aikana. Todennäköisesti mahdottomia uutuuksia ja uusia tekniikoita ei ainakaan minun sivuilla näy, mutta koruja kuitenkin. :D


Samalla haastan kaikki innokkaat helmi(hamsterit) mukaan. Ajankohdan saa valita itse, jos kesäloma-aika on huono, niin syksylläkin ehtii. Helmet on huomattavasti onnellisempia ja ne tuottavat enemmän iloa (ainakin useammalle ihmiselle) valmiissa koruissa, kuin laatikoissa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Runsaan roskapostituksen takia jouduin ottamaan sanavahvistuksen käyttöön.

Kiitos jos jaksat kommentoida, se ilahduttaa aina.